Sárosi Gabriella

1988-ban végzett az Újvidéki Egyetem Történelem Tanszékén. 2000-ben végzett a budapesti Szent István Egyetem Kertészettudományi karán, 2005-ben a belgrádi Szervezéstudományi Egyetemen és Bölcsészettudományi Egyetemen oktatásügyi menedzser szakosítást szerzett.

1988-tól történelemtanárként dolgozott több iskolában, 2002-től a zentai Stevan Sremac Általános Iskola igazgatója. A Zentai Kertészek Egyesületének és a „PRO SCIENTIA NATURAE” Alapítvány Zenta igazgatóbizottságának tagja, a Zentai Történelmi Levéltár igazgatóbizottságának elnöke, Zenta község egyetemi hallgatóinak ösztöndíjázásában illetékes bizottság elnöke, Zenta község oktatási és sportügyi bizottságának tagja.

Több projektíró-, PR- és menedzsment tanfolyamot végzett. Zenta község szociális politikájának kidolgozásában vett részt, a Vajdasági Pedagógiai Intézet igazgatóbizottsági tagja. Az Oktatási és tudományügyi minisztérium és az Európai Unió által támogatott „Második esély” funkcionális általános iskolai felnőttoktatási projekt megvalósítója magyar nyelven. Vajdasági általános és középiskolai Rovásírásverseny és kulturális vetélkedő szervezője. Akkreditált tanári továbbképzések előadója. Több díjnyertes munka és cikk szerzője.